Vi kan allt inom bygg!

Välkommen till Domański Service AB, ett företag i Tyresö med lång erfarenhet av allt inom bygg. Du kan anlita oss för såväl ny- eller tillbyggen som finsnickerier, plattläggning, murnings- och målningsarbeten samt transporttjänster. Vi är certifierade för el- och våtrumsinstallationer. 

Vi arbetar över hela Stockholms län, t.ex. Danderyd, Sollentuna, Täby och Vallentuna. Kontakta oss för att diskutera dina byggplaner och få en offert!

Vi lägger plattor och sten till din uteplats, trädgårdsgång eller trappa. Vi utför självklart golvläggningar inomhus i alla material. 

Vi på Domanski Service AB i Tyresö erbjuder bland annat transporttjänster till byggplatserna och köper allt byggmaterial från välrenommerade leverantörer. Byggavfall och grovsopor transporterar vi till tipp och återvinning. 

Vi arbetar med alla typer av murningsarbeten och fasadsystem. Vi bygger murar, och putsar husfasader med den senaste tekniken från den ledande tyska koncernen Sto.

Domański Service tar hand om allt som gäller till- och ombyggnad av ditt hem eller fritidshus. Renovering eller byten av fönster, plåtslageri, fasad- och takarbeten.

Vi kan förverkliga alla dina idéer för snickeri och inredning. Här har vi till exempel byggt en stilren bastu i nytänkande design, och skapat inbyggda hyllor för flexibel förvaring. Vi gör el-installationer och målningsarbeten. 

Domański utför alla typer av arbeten inom kök och badrum. Rivningsarbeten, värmeslingor i golvet, VVS-arbeten, kakel- och klinkersarbeten, montering av all ny inredning. Domański är certifierade för våtrumsinstallation.